U&Me Hotel Umeå | New hotel culture

Överst på sidan

Innehåll

U&Bäst pris

  • Alltid lägst pris när du bokar direkt på vår web. Om du har bokat till lägre pris på en annan webbsida, skicka en skärmdump med din bokning till info [at] umehotel.se så matchar vi priset och ger dig en fri uppgradering till nästa rumskategori*.
  • 500 miles per vistelse - se vilka flygbolag som ger poäng här eller Peak points baserat på värdet, läs mer om Peak points här
  • Uppgradering till ett lägre pris. Bokar du via vår web har du möjlighet att uppgradera till älvusikt, hörnrum eller nästa rumskategori till ett förmånligt pris**.
  • Höghastighets WiFi upp till 1Gbit/1Gbit bredband.
  • Nya erbjudanden lanseras alltid först på vår egen webb.

* För att erhålla Bäst pris garanti måste bokningen vara identisk –  samma datum och samma rumskategori.

** I mån av plats

add on experiences & enhance your stay

Skapa din egen vistelse hos U&Me genom att addera handplockade tips av erbjudanden, upplevelser och evenemang på nära avstånd. Vi kallar det "Add-ons” och du filtrerar enkelt listan med avståndsangivelserna; Seconds aways - i samma hus som hotellet, Few minutes away - inom Umeå centrum, Minutes away - en kort trip med bil/buss eller cykel. Enjoy!

SmartnessStay tuned and take advantage of our offers

Håll koll och ta del av våra specialerbjudanden för semestertider och specialarrangemang. Många av våra erbjudanden är specialpaket som endast kan bokas direkt via oss. Enjoy!

Discover us and share #umehotel

Keeping up with the latest!

Sign up for our newsletter now

Sidfot

Adress & Telefon